despre noi

     Activitatea noastra a inceput in 2005 de atunci am servit cu mândrie clienți minunați ca dumneavoastra, ajutându-i să economisească timp și bani prin achiziționarea serviciilor noastre. Suntem încântați să vă oferim nume de brand, produse de calitate, concepute pentru a vă oferi cea mai confortabilă și mai sănătoasă locuință interioară pentru dvs. Personalul nostru se bucura de o experienta de peste 13 ani in domeniul climatizarii, ne place ceea ce facem.

     Datorita schimbarii climatice si dezvoltarii tehnologiei un aparat de Aer Conditionat devine un bun necesar economic si sanatos prin eliminarea factorilor de poluare ( ex: sobe ) si prin minimizarea costurilor si maximizarea spatiului utilizabil intr-o locuinta. In 2017 ne-am inscris ca si S.R.L - D si acuma interactionam si online.

     Obiectivele noastre sunt: cautarea calitatii in detrimentul cantitatii si a bucuriei in detrimentul bogatiei.

   

intrebari frecvente

Care este durata de viata a produselor oferite ?


Lucram cu branduri diferite pentru a satisface o gama cat mai larga de clienti, durata de viata minima a unui produs este de 5 ani si maxima 15 ani in functie de calitate si modul de ultilizare.
Cum ma ajuta o unitate A/C ?


In mod normal unitatiile A/C sunt folosite atat pentru incalzire cat si pentru racire sau setate sa mentina o temperatura constanta a incaperii, prin instalarea sistemelor A/C se economiseste spatiul utilizabil in incinta, se elimina factorii poluanti si se ofera confortul de a regla temperatura din telecomanda.
Primim Garantie ?


Societatea IAID ofera garantie serviciilor prestate si produselor vandute intre 6 luni si 3 ani de zile.
Cat consuma o unitate A/C?


Unitatea A/C utilizata in regim de racire consuma intre 30-50kw max in functie de durata utilizarii si de calitatea produsului iar in regim de incalzire in mediu un utilizator consuma pe timp de iarna, folosit ca unica sursa de caldura, intre 200-300kw lunar.

ContactATI-NE ACUM!

+40 773-336-380

+40 758-997-040

patrascuiosif@yahoo.com

Bihor - Oradea

© 20.12.2018 by Ionathan Patrascu

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now